Accepta ma vagabont – Dani Printul Banatului versuri

Nu poti ca sa ma faci un inger dintr-un mafiot. Nu pot sa renunt la viata care o am. Stiai ca sunt periculos si am impus teama. Vor sa ma lege, sa ma vada arestat. Ca toata garda romaneasca vrea sa-mi dea mandat. Asa m-ai cunoscut, accepta-ma vagabond. De cand m-ai cunoscut stiai ca sunt golan.(accepta ma vagabont)
Stiai ca viata mea este una riscanta. Asa m-ai cunoscut, accepta ma vagabont. N-ai cum sa ma obligi sa port haine de fraier. Versuri-lyrics.info
La cate am facut poate veni oricine. Sunt atent la sifoane, lasa prostia. Cum nu poti dintr-un vultur sa faci porumbel. Asa am fost si am sa raman pana mor. (x2)
Nu am cum sa ma schimb, accepta-ma asa. Cand vine noaptea vrei ca sa te iau-n brate. (x2)
Daca am gresit vreau sa stiti ceva. Cum nu poti dintr-un vultur sa faci porumbel. Nu-mi poti cere caldura cand afara-i iarna. Sa-mi disturbe somnul ce-l am langa tine. N-ai cum sa ma obligi sa port haine de fraier. Cui ii convine bine, cui nu, asta e.. Asa m-ai cunoscut, accepta ma vagabont. Nu vreau sa va jignesc, desi meritati. Si cand m-ai cunoscut, m-ai cunoscut pe strada. Nu poti ca sa ma faci un inger dintr-un mafiot. Nu poti ca sa ma faci un inger dintr-un mafiot. (x4)
Versuri Dani Printul Banatului
Video vagabont Cum nu poti dintr-un vultur sa faci porumbel. Versuri Dani Printul Banatului – Accepta ma vagabont
Ne-am certat azi, ne-am certat si ieri
NU pot sa-ti ofer ceea ce-mi ceri. Dar eu dorm cu mana pe un pistol cu gloante. N-ai cum sa ma obligi sa port haine de fraierrr. Ca la nivelul meu imi permit orice. Sa va ingenunchez si sa tremurati. NU am cum sa-mi cer scuze nici daca as vrea. Un general cu stele, Pablo de Bihor.

Related posts